Selectionerul echipei nationale a Argentinei, Diego Maradona, a declarat marti seara ca ar putea renunta la postul pe care il ocupa, dupa urmatoarele doua partide decisive ale reprezentativei, cu Peru si Uruguay, informeaza AFP.
"Voi discuta dupa preliminarii cu Julio Grondona, presedintele Federatiei, si voi vedea daca voi continua", a spus Maradona la finalul unei sedinte de pregatire. "Atunci cand Julio mi-a oferit acest post eram omul cel mai fericit din lume, dar lucrurile s-au schimbat de atunci", a adaugat selectionerul, fara sa dea alte detalii, potrivit NewsIn.

Argentina va intalni in ultimele doua partide din preliminariile zonei sud-americane pe Peru, sambata, la Buenos Aires, iar patru zile mai tarziu va evolua contra Uruguayului, la Montevideo.

Nationala pregatita de Diego Maradona ocupa locul 5 in grupa, cu 22 de puncte, cu unul mai putin decat Ecuador. Primele patru echipe se califica automat la Campionatul Mondial din 2010, in timp ce ocupanta locului 5 va disputa un baraj contra locului 4 din zona CONCACAF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.