Tenismena americana Serena Williams, care va redeveni numarul 1 in clasamentul mondial, a declarat, marti, ca a muncit foarte mult in ultmiul an pentru a fi in fruntea ierarhiei mondiale si este foarte bucuroasa ca a reusit acest lucru, informeaza presa din SUA.
"Ma simt destul de bine si sunt foarte bucuroasa. Nu vreau sa pun foarte multa presiune pe mine. Bineinteles ca bucurie exista, pentru ca am munict foarte mutl in ultimul an pentru a ajunge aici", a spus Williams, dupa meciul cu Ekaterina Makarova (Rusia), de la turneul din Beijing.

Serena a trecut de Makarova in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in turul 2 al Openului de la Beijing (China), iar in urma victoriei, coroborata cu infrangerea rusoaicei Dinara Safina in fata chinezoaicei Zhang Shuai, va fi din nou liderul ierarhiei mondiale, scrie NewsIn.

Serena Williams nu a mai fost pe primul loc din luna aprilie a acestui an, pozitie pe care o ocupase timp de 11 saptamani. Tenismena din SUA a fost pentru prima data lider in ierarhia WTA in luna iulie a anului 2002, loc pe care si l-a pastrat pana in aprilie 2003. A urmat apoi o cadere, iar in septembrie 2008 a redevenit lider.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.