Cel mai bun baschetbalist al tuturor timpurilor, Michael Jordan, va fi asistentul echipei nationale a Statelor Unite ale Americii la turneul Presidents Cup, care va avea loc la San Francisco, informeaza cotidianul spaniol Marca.
Michael Jordan a fost invitat la acest turneu de capitanul nationalei americane, Fred Couples, iar initiativa sa a fost primita foarte bine de ceilalti componenti ai grupului.

"L-am intrebat multe lucruri pana acum. Despre cum era sa castige, despre increderea pe care o avea in el, dar si despre ce facea cand nu ii intrau mingile in cos. Are multa experienta si vom discuta mult cu el, pentru a o folosi in favoarea noastra. A castigat multe trofee, iar 6 ani a fost MVP in NBA. Este foarte pasionat de golf si cred ca poate ajuta grupul nostru", a declarat Hunter Magan, potrivit NewsIn.

Din echipa SUA vor face parte, printre altii, Tiger Woods, Phil Mickelson, Steve Stricker sau Kenny Perry, in timp ce in formatia internationala sunt Geoff Ogilvy (Australia), Vijay Singh (Fiji), Camilo Villegas (Columbia) sau Retief Goosen (Africa de Sud).

Presidents Cup este un turneu care se desfasoara de doua ori pe an, iar aceasta editie va avea loc pe traseul de golf din Harding Park, din orasul San Francisco. In acest an, presedintele de onoare al competitiei va fi chiar presedintele SUA, Barack Obama, in timp ce vicepresedinti vor fi guvernatorul Arnold Schqarzenegger si primarul din San Francisco, Gavin Newson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.