Internationalul spaniol al lui Real Madrid, Sergio Ramos, a acceptat sa faca un "pictorial incendiar" pentru o publicatie iberica dedicata homosexualilor, dar abia dupa ce a primit acceptul logodincei sale, informeaza, sambata, cotidianul AS.
Fundasul in varsta de 23 de ani a acordat si un amplu interviu pentru "Shangay", in care a vorbit despre preferintele sale in materie de femei, potrivit NewsIn.

"Prietena mea ideala trebuie sa arate ca un manechin de pe prima pagina. In momentul in care esti atras si emotional de o astfel de femeie, trebuie sa accepti toate barfele care apar in tabloide despre relatia ta. Eu sunt genul care prefera linistea intr-un cuplu. In fiecare an cand merg in vacante cu sora mea, se gaseste cineva sa scrie ca am o noua iubita. Vreau sa imi gasesc femeia vietii mele, insa nu am avut timp pana acum"
. a spus Ramos.

Fostul jucator al Sevillei a pozat pentru respectiva revista gay abia dupa ce si-a dat acordul logondica sa, Amaia Salamanca, un cunoscut model si actrita spaniola.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.