Atacantul Jordan Robertson, legitimat la clubul Sheffield United, a fost condamnat vineri la 32 de luni de inchisoare, dupa ce a provocat un accident in urma caruia un barbat si-a pierdut viata, informeaza editia online a The Mirror.
Accidentul s-a produs in ziua de Craciun a anului trecut, iar Jordan Robertson, in varsta de 21 de ani, a primit pe langa pedeapsa cu inchisoarea si interzicerea de a mai conduce un autoturism in urmatorii cinci ani scrie NewsIn.

Fotbalistul a lovit cu masina sa un autoturism condus de Omar Mohamed, in varsta de 38 de ani, care a fost transportat dupa accident cu elicopterul la spital, dar a incetat din viata in aceeasi zi.

Robertson se afla in acea perioada sub forma de imprumut la Southampton. El a spus politiei ca incerca sa schimbe melodiile de pe iPod in timp ce conducea, iar din cauza neatentiei a provocat accidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.