Vicepresedintele lui Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, vineri, ca il asteapta pe Ioan Andone pentru a prelua functia de antrenor deoarece "are caracter", dupa ce Gigi Becali a dezvaluit ca actualul tehnician al lui Al-Ahli Dubai va prelua formatia din Stefan cel Mare.
Patronul Stelei, Gigi Becali, un apropiat al conducerii lui Dinamo, a declarat, vineri, la revenirea delegatiei Stelei in Bucuresti, ca Ioan Andone il va inlocui pe Dario Bonetti in functia de antrenor principal al formatiei ros-albe. "Va dau o informatie in premiera, Borcea il ia pe Andone. Eu stiu, va veni in doua saptamani, nu stiu cat. Prima oara il lasa pe Bonetti si-l vor pune pe Ion Marin sa se ocupe de echipa", a dezvaluit Becali la sosirea pe aeroport, potrivit NewsIn.

Vasile Turcu nu a dorit sa confirme daca se poarta negocieri pentru venirea lui Andone, insa afirma ca si l-ar dori ca antrenor. "Daca Andone va fi liber de contract, eu il astept cu primul avion la Bucuresti. E un barbat de caracter, nu o muiere cum sunt altii. Va fi bine primit la Dinamo, are sustinerea mea. Sunt sigur ca si Cristi Borcea este de aceeasi parere. Il astept cu flori la aeroport pe Andone", a afirmat vicepresedintele dinamovist.

Dinamo a fost invinsa, joi, scor 0-1, pe teren propriu, de Panathinaikos Atena, in Liga Europa, iar la final, presedintele executiv Cristi Borcea a declarat ca "Bonetti nu este pe stilul nostru, trebuie sa atacam mereu. Nu mai merge sa jucam in stil italian, Dinamo nu e obisnuita asa, am avut cel mai bun atac din tara in ultimii ani".

Ioan Andone (49 de ani) pregateste in prezent campioana din Emiratele Arabe Unite, Al-Ahli Dubai, insa in primele doua meciuri oficiale disputate a inregistrat tot atatea esecuri. Acesta a mai fost antrenor in Stefan cel Mare, in perioada 2002-2005.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.