Comisia de Recurs a LPF a admis memoriul patronului FC Timisoara, Marian Iancu, si i-a redus acestuia suspendarea la doar 6 luni, dupa ce fusese suspendat in luna martie cu 37 de luni si amendat cu peste un milion de lei pentru declaratii calomnioase la adresa FRF si a presedintelui Mircea Sandu.
Membrii Comisiei de Recurs au decis sa contopeasca cele doua sanctiuni ale lui Marian Iancu dictate de fosta Comisie de Disciplina din cadrul FRF si au admis in partea cererea acestuia de revizuire a pedepselor. Astfel, Iancu a primit acum o suspendare de doar 6 luni si o amenda de 150.000 de lei, iar comisia a constatat ca oficialul formatiei de pe Bega deja si-a ispasit penalizarea, informeaza NewsIn.

Comisia de Disciplina din cadrul FRF a decis in luna martie a acestui an sa-l sanctioneze pe Marian Iancu cu o suspendare de 19 luni si cu o amenda de 600.000 de lei, in urma declaratiilor calomnioase facute in mass-media la adresa Federatiei Romane de Fotbal, dar si a presedintelui Mircea Sandu. Patronul timisorenilor a continuat cu acuzele la adresa FRF, iar Comisia de Disciplina a mai decis, intr-o alta sedinta, ca oficialul sa mai primeasca 18 luni suspendare si 450.000 de lei amenda.

In alta ordine de idei, presedintele echipei Pandurii Tg. Jiu, Marin Condescu, a depus un memoriu la Comisia de Recurs dupa ce in urma cu o luna a fost suspendat pentru 6 luni si amendat cu 150.000 de lei, dar membrii comisiei au decis sa-l respinga deoarece dosarul trimis de gorjean nu a fost timbrat.

De asemenea, memoriul depus de Gheorghe Bosanceanu impotriva unei suspendari primite din cauza declaratiilor la adresa lui Marius Avram va mai fi analizat o data in sedinta din 29 octombrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.