Atacantul echipei Dinamo regreta ca a ratat lovitura de la 11 metri din finalul partidei cu Panathinaikos, scor 0-1
"Este poate cel mai greu moment din cariera mea, desi nici un coechipier nu mi-a reprosat nimic. Eu le cer insa scuze tuturor. Daca marcam, echipa nu ar mai fi pierdut, iar pozitia noastra in grupa ar fi fost mai buna. La Dinamo sunt mai multi jucatori care pot sa bata 11 metri, iar eu am simtit ca voi da gol, dar nu a fost asa. Trebuie sa trecem peste infrangere, sa ne gandim la urmatorul joc si sa scoatem macar un egal cu Galatasaray", a spus Niculescu, care a ratat un 11 metri in minutul 88 al partidei.

Portarul Emilian Dolha regreta ca Dinamo nu a reusit sa se impuna in fata unei echipe care are in componenta jucatori de talie mondiala: "Am stiut ca o sa avem un meci foarte greu. Panathinaikos are in componenta jucatori care au castigat campionate mondiale si europene, iar asta spune tot despre ei. Regret enorm ca am pierdut, mai ales ca am avut o sansa uriasa sa scoatem un egal. Asa a fost sa fie, nu am avut noroc. Nimeni nu i-a reprosat nimic lui Claudiu, au ratat si jucatori mai mari penalty-uri decisive. Rezultatele de pana acum demonstreaza ca grupa este echilibrata si se va juca pana la final. Le multumim oficialilor pentru ca s-au gandit sa ne faca galerie. Sper sa trecem peste esec si sa ne revansam in campionat".

La randul sau, cel care a obtinut penalty-ul pentru Dinamo, Andrei Cristea, a afirmat: "Este o infrangere dureroasa, mai ales ca am beneficiat de o ocazie imensa de a egala pe final. Nu mai are rost sa discut acum despre faptul ca as fi putut eu sa bat penalty-ul. Claudiu trebuie imbarbatat pentru ca avem nevoie de el in meciurile viitoare. Grupa este echilibrata, mai avem patru jocuri si avem sanse de calificare. Atat timp cat accederea in primavara europeana depinde de noi, trebuie sa luptam pana la capat ".

Dinamo a fost invinsa, ieri,pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Panathinaikos Atena, intr-un meci din Grupa F a Ligii Europa, in care a ratat un penalty prin Claudiu Niculescu, in minutul 88.

In celalalt meci din Grupa F a Ligii Europa, Galatasaray a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Sturm Graz. In urma acestor rezultate, clasamentul arata astfel: 1. Galatasaray 4p (4-2), 2. Dinamo 3p (1-1), 3. Panathinaikos 3p (2-3), 4. Sturm Graz 1p (1-2). Urmatoarea etapa se va disputa la 22 octombrie si programeaza meciurile Galatasaray-Dinamo si Panathinaikos-Sturm Graz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.