Ambasadorul orasului Rio de Janeiro pentru JO 2016, fostul mare fotbalist Pele, l-a confundat pe baschetbalistul Michael Jordan cu regele muzicii pop, Michael Jackson, cand a vorbit despre absenta sportivului la congresul care va stabili orasul gazda pentru Olimpiada de peste 7 ani.
Pele a fost intrebat de un jurnalist ce parere are despre absenta lui Michael Jordan din delegatia care sustine candidatura orasului Chicago la Copenhaga, iar fostul mare jucator a raspuns: "Nu stiu daca am inteles bine intrebarea dumneavoastra... Eu imi dau viata, daca tara imi cere asta. Nu inteleg intrebarea despre Michael Jackson, tinand cont de faptul ca el nu este un jucator".

Potrivit NewsIn, dupa inevitabilul moment de rumoare, Pele a aflat ca intrebarea se referea la Michael Jordan si nu la Michael Jakson si a comentat razand: "Toata viata mea, am incercat sa dau totul pentru Brazilia. De aceea sunt aici".

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut in istoria fotbalului sub numele Pelé este ambasadorul orasului Rio de Janeiro, care si-a depus candidatura pentru organizarea Jocurilor Olimpice din 2016.

Comitetul International Olimpic va stabili, vineri, la Congresul de la Copenhaga, gazda Jocurile Olimpice de vara din 2016, avand de ales dintre orasele Chicago, Madrid, Rio de Janeiro si Tokyo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.