Managerul echpei a ajuns la aceasta concluzie in urma meciului cu nemtii de la VFB Stuttgart, fiind de parere ca jucatorii ialomiteni le-au fost superioriacestora
"Puteam obtine toate cele 3 puncte. Sper ca baietii sa fie constienti ca au fost superiori celor de la Stuttgart, chiar daca la capitolul suturi pe poarta nemtii au fost mai buni. Golul primit poate ca ne-a ajutat. Echipa a aratat acel spirit care ne-a facut sa castigam campionatul. Sunt bucuros pentru ca orice punct este sinonim cu o victorie, iar cei care vor critica acest rezultat trebuie sa ajunga mai intai aici. Baietii au aratat ca Unirea merita sa fie campioana Romaniei", a spus Stoica.

Managerul ialomitenilor s-a aratat insa revoltat de faptul ca faultul lui Gebhart asupra lui Varga nu s-a soldat cu un cartonas rosu, dat fiind ca "a facut un placaj cum nici la rugby nu a vazut, in timp ce Maftei a fost penalizat tot cu galben doar pentru ca a mutat mingea inaintea executarii unei lovituri libere".

Stoica a apreciat ca liderul grupei, FC Sevilla, a demonstrat si in meciul cu Rangers ca este "din alta lume" si a glumit referitor la sansele de calificare: "Suntem mai aproape de calificare, pentru ca acum suntem pe locul 3". Altfel, managerul campioanei a comentat si tragerea la sorti pentru optimile Cupei Romaniei, afirmand ca FC Brasov, adversara Unirii Urziceni, este singura echipa pe care ar fi vrut sa o evite.

Unirea Urziceni a terminat la egalitate meciul jucat marti cu VfB Stuttgart, scor 1-1, si a obtinut primul sau punct in Liga Campionilor, competitie in care a reusit sa marcheze si primul gol, relateaza NewsIn

In celalalt meci din grupa, FC Sevilla s-a impus pe terenul lui Rangers, scor 4-1.

Clasamentul Grupei G: 1. FC Sevilla 6p, 2. VfB Stuttgart 2p, 3. Unirea Urziceni 1p (1-3), 4. FC Rangers 1p (2-5).

In etapa urmatoare, programata la data de 20 octombrie, Unirea Urziceni va juca in deplasare cu FC Rangers, iar Stuttgart va primi vizita formatiei spaniole FC Sevilla.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.