Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, a trimis o scrisoare clubului Chelsea, Comitetului Disciplinar al FIFA si presedintelui Josep Blatter, in care spune ca nu are posibilitatea sa achite 17 milioane de euro si propune sa faca donatii catre organizatiile antidrog, informeaza violanews.
"Avand in vedere cazul lung si complex intre mine si Chelsea in fata FIFA, in urma caruia am fost condamnat sa platesc suma de 17.183.990 de euro plus cheltuielile de judecata, am spus public ca respect verdictul dictat de orice autoritate internationala. In cazul in care va fi necesar, voi continua batalia prin toate mijloacele posibile pentru a-mi apara drepturile de om si fotbalist", a spus Adrian Mutu, potrivit NewsIn.

Jucatorul roman a explicat ca nu poate sa plateasca respectiva suma si nicio persoana fizica in aceleasi conditii ca ale lui, sau chiar o companie, nu ar putea achita respectivii bani.

"Imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat cat am jucat la Chelsea si nu am putut sa ma ridic la nivelul asteptarilor, dar consider ca se poate ajunge la o intelegere din partea ambelor parti. Propun in schimbul sumei in discutie efectuarea unei trazactii importante unei asociatii din Florenta, sau din alt oras italian, care se ocupa cu recuperarea tinerilor care au avut probleme cu consumul de substante interzise, alaturi de o alta donatie unei organizatii alese de Chelsea in Londra sau in Anglia, plus inca una in Romania"
, a explicat Adrian Mutu.

El a precizat ca vrea sa faca aceste lucruri pentru a demonstra, alaturi de Chelsea, ca sportul are o importanta functie sociala si educativa.

Atacantul a cerut un raspuns clubului Chelsea, iar o eventuala intelegere ar fi efectuata sub patronajul FIFA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.