Omul de afaceri italian Claudio Zambon este urmarit penal de Parchetul Tribunalului Bucuresti, in urma procesului intentat impotriva sa de FC Timisoara, iar acesta este acuzat de savarsirea infractiunii de tentativa de inselaciune, informeaza site-ul clubului de pe Bega.
"In urma plangerilor penale formulate de FC Timisoara impotriva lui Claudio Zambon la Parchetul Tribunalului Bucuresti, in legatura cu modalitatea in care acesta a incercat sa isi atribuie si sa vanda ceva ce nu ii apartinea, in speta patrimoniul, palmaresul si drepturile conexe ale Asociatiei FC Timisoara, instanta a dispus inceperea urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de tentativa de inselaciune", se arata intr-un comunicat al patronului echipei de pe Bega, Marian Iancu, potrivit NewsIn.

De asemenea, se mai arata faptul ca DGPMB-Serviciul de Investigare a Fraudelor va extinde cercetarile si asupra altor persoane implicate in acest caz. FC Timisoara subliniaza faptul ca a solicitat acest lucru instantei, iar persoane pe care au nominalizat-o pentru a fi cercetata este secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, acesta fiind acuzat de timisoreni de faptul ca ar fi semnat acte care nu erau legale.

"Lupta noastra continua si vom merge pana la capat, acolo unde este dreptatea, adica la Timisoara. Toti cei vinovati trebuie sa plateasca pentru toate umilintele la care ne-au supus. Cine crede ca ne vom opri se inseala", se mai arata in comunicatul remis de Marian Iancu.

Claudio Zambon a castigat in instanta drepturile asupra numelui, palmaresului si culorilor clubului Poli Timisoara, decizie contestata vehement de actuala conducere a formatiei, prin vocea lui Marian Iancu. Mai mult, si TAS a decis ca italianul este intr-adevar patronul echipei si, pentru ca banatenii nu au fost de acord sa isi schimbe insemnele, au fost depunctati de FIFA, prin FRF, cu 6 puncte.

In cele din urma insa, FC Timisoara si-a recuperat cele 6 puncte si a terminat editia trecuta de campionat pe locul 2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.