Esti fan al sportului rege? Urmaresti cele mai profesioniste ligi din fotbal? Atunci trebuie sa stii care sunt sunt cele mai interesante destinatii unde fotbalul este la el acasa
  • Premier League
Este cea mai competitiva liga din lume, datorita dominatiei cluburilor englezesti in Champions League. Astfel, echipe precum FC Liverpool, Manchester United, Arsenal sau Chelsea fac parte din cea mai urmarita liga sportiva din lume. Cluburile din Premier League au cheltuit in acest an 180 mil. euro pentru transferuri. Travel Studio ne propune oferte de vacanta la meciurile din Premier League, la preturi de la 269 euro.

  • Primera Division
Primera Division este un campionat spectaculos, in care cele mai puternice echipe aflate intr-o rivalitate istorica isi disputa suprematia. Un exemplu este echipa lui Guardiola, care isi doreste un nou titlul de campioana in Spania, versus Real Madrid, numit de FIFA "Cel mai bun club al secolului XX", care nu accepta mai putin de locul 1. Astfel, poti urmari indeaproape echipele Real Madrid si FC Barcelona, cele mai bune cluburi din Primera Division, intr-o calatorie de 249 euro/persoana.

  • Serie A
AC Milan, Fiorentina, Juventus sau Internationale Milano fac spectacol in Serie A. Si tu poti fi prezent pe stadion, alaturi de rossoneri, pentru a sustine cea mai titrata echipa italiana pe plan international sau te poti alatura rivalilor nerazzurrii de la Internationale, care de peste 100 de ani s-au luptat cu Juventus si AC Milan pentru suprematia fotbalului italian. Tarif de la 209 euro/persoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.