Atacantul Fiorentinei a efectuat miercuri un consult medical in care s-a constatat ca leziunea pe care o avea nu s-a ameliorat, iar locul sau in lotul nationalei a fost luat de Gigel Bucur.
"Ma bucur pentru aceasta convocare, chiar daca a venit mai tarziu. Important este ca voi fi acolo, alaturi de baieti", a declarat Gigel Bucur la GSP TV.

Atacantul Timisoarei a marturisit ca l-a surprins convocarea, mai ales ca nu stia ca Mutu este incert. "N-am stiut nimic, n-am fost la curent cu informatiile de la nationala. De aceea m-a surprins aceasta convocare", a explicat golgheterul Ligii I, potrivit NewsIn.

Mutu a tinut totusi sa ramana in cantonamentul tricolorilor si sa faca deplasarea in Franta pentru a-i sustine moral pe coechipierii sai, insa nu a dat nicio declaratie pe aeroport. "Mutu merge cu echipa in Franta, iar apoi se va intoarce acasa. Nu sunt sanse sa joace nici macar impotriva Austriei", a afirmat directorul general al FRF, Ionut Lupescu.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, care face parte din delegatia nationalei, nu este deloc increzator in sansele echipei pregatite de Razvan Lucescu. "Eu, de felul meu, sunt optimist, dar acum nu e deloc cazul. Au fost si cupele europene, obositoare pentru unii dintre jucatori. Dar sa de-a Dumnezeu sa fie bine pentru noi".

Partida Franta-Romania din preliminariile Campionatului Mondial din 2010 se va disputa sambata de la ora 22:00 pe Stade de France.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.