Gruparea din Ghencea este una din echipele din Liga 1 cu cei mai multi spectatori platitori, avand, in sezonul trecut un total de peste 300.000 de fani prezenti in tribune.
In debutul acestei editii de campionat, clubul din Ghencea a pierdut deja incasari de peste 700.000 de euro din cauza suspendarilor repetate atat pe plan intern, cat si international, informeaza Money.ro citand The Money Channel.

Debutul sezonului competitional 2009-2010 nu este unul prea fericit pentru suporterii din Ghencea. Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis suspendarea pentru doua etape a stadionului Steaua, ros-albastrii urmand sa evolueze din nou cu cu portile inchise.

Hotararea a fost luata din cauza tortelor care au fost aruncate pe teren la derbiul cu Dinamo. In plus, clubul va mai plati si o amenda de 40 de mii de lei.

Cititi mai multe aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.