Tenismenul roman a ratat calificarea in turul secund al turneului de Mare slem US Open, dupa ce a pierdut partida din runda inaugurala cu americanul Robby Ginepri, fiind al saptelea roman eliminat in proba de simplu, informeaza site-ul oficial al competitiei.
Pavel (34 de ani) a pierdut partida in patru seturi, scor 7-5, 2-6, 4-6, 0-6, in doua ore si 10 minute, informeaza NewsIn.

US Open a fost ultimul Mare slem la care a participat Andrei Pavel dupa ce a anuntat ca se va retrage din cariera la finele acestui an.

Din cei opt reprezentanti pe care i-a avut Romania la turneul american in proba de simplu, doar Sorana Carstea a reusit sa se califice in turul 2.

In alta ordine de idei, in proba de dublu a US Open, perechea Edina Gallovits/Magdalena Ribarikova a reusit calificarea in turul secund dupa ce adversarele Jarmila Groth/Janette Husarova au abandonat la scorul de 6-7, 4-3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.