Cand nu face arogante jurnalistilor, principalul finantator al Stelei socheaza. Nu atat prin comportament, cat prin declaratii. Ieri, Gigi Becali ne-a spus ca are probleme cu banii si ca se gandeste sa vanda Steaua. Parea serios. Ar avea si de ce, daca ar fi sa dam crezare zvonurilor care spun ca are mari probleme cu banii si cu Fiscul. Poate ca se fabuleaza mult pe tema "falimentarul Gigi", dar la urma urmei nici fum fara foc nu se poate.

Domnule Becali, va trebui sa achitati statului datoria de aproape 400 de miliarde (n.r. - 13,5 milioane de dolari, mai precis), nu?
Cine zice asta?

Agentia Nationala de a Administratie Fiscala. Nu v-a spus Sebastian Bodu, presedintele acestui for, acest lucru ieri, cand v-ati intalnit cu el?
Lasa-ma, ma, cu Bodu asta. I-am zis el sa-si vada de ale lui si pe mine sa ma lase sa imi fac meseria mea.

Ati imprumutat 100.000 de dolari de la Piturca, ati sistat lucrarile de refacere a gazonului, incercati sa-i vindeti pe Ogararu si Radoi, iar jucatorii Stelei nu si-au primit inca primele de obiectiv... Aveti probleme cu banii?
Da, am probleme cu banii.

Adica n-aveti lichiditati, nu?
Da.

DA, SUNT IN FALIMENT

Se aude ca si terenurile vi se imputineaza...
Hai, ma, lasa-ma acum. Mai vrei ceva?

E adevarat ca sunteti in faliment?
Da, sunt in faliment.

V-a trecut vreodata prin gand sa vindeti Steaua?
Da.

Serios? Sa renuntati la pachetul majoritar de actiuni sau doar la o parte?
Nu stiu, ma mai gandesc. E posibil sa vand Steaua. Daca nu pe toata, voi vinde din actiuni.

Serios?
Da.

MIZA: CLUBUL DIN GHENCEA

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca exista un complot impotriva sa, prin care se urmareste indepartarea lui de la gruparea din Bulevardul Ghencea. "Parerea mea, din ce am dedus eu, ei voiau sa cumpere de la mine. Eu le-am vandut ce am vrut. Armata, Finantele, Liga, Federatia, Paunescu (n.r. Viorel), Piturca sunt intr-o alerta ca sa-i gaseasca lui Gigi Becali si sa ajunga la un punct comun. Punctul ala comun nu-l vor gasi ei niciodata pentru ca eu sunt prea puternic ca sa ma poata invinge ei. E o combinatie mare. E si de la Guvern, si de la Parchet, si de la Finante, si de la Armata, si Paunescu, si Corleone. Miza e Steaua", a spus Becali.

Referitor la afirmatia selectionerului Victor Piturca, care a precizat ca el este cel care l-a adus pe Becali la Steaua, patronul stelist a spus: "M-a adus pe mine Piturca la Steauas Pai ce, m-a platit el pe mines Eu l-am adus la Steaua. Eu am avut scandaluri cu Giovanni, cu Hagi numai din cauza lui. Piturca mi-a adus 12 jucatori pe banii mei, dintre care 11 i-am dat gratis. Doar unul a fost bun, Mirel Radoi, pe care acum il face dopat si drogat, incearca sa-l distruga".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.