Sport 4 August 2009 20:25
Seful asociatiei suporterilor din Rusia i-a incurajat pe fanii nationalei sa bea whisky daca vor sa nu se imbolnaveasca de gripa porcina in timp ce se vor afla in Tara Galilor pentru a asista la partida primei reprezentative din preliminariile CM 2010, informeaza Reuters.
"Ii sfatuim pe fani sa bea mult whisky galez, sa se dezinfecteze. Astfel vor disparea toate simptomele bolii", a afirmat, ironic, seful asociatiei, Alexander Sprighin, potrivit NewsIn.

Oficialii Ministerului Sanatatii le-au cerut suporterilor sa nu calatoreasca in Tara Galilor pentru a asista la meciul din 9 septembrie deoarece exista riscul sa se imbolnaveasca de gripa porcina.

"Ei spun ca virusul este foarte periculos, dar pentru orice fan nu exista nimic mai important decat binele echipei. Suporterii rusi nu se tem de nimeni si de nimic, asa ca niciun virus nu ne va impiedica sa ne sustinem favoritii", a mai spus acesta, care detine o functie si in cadrul Federatiei Ruse de Fotbal.

Forul rus a precizat ca probabil suporterii nu vor fi impiedicati sa faca deplasarea in Tara Galilor. "Nu vrem ca echipa sa nu fie sustinuta din tribune intr-un meci atat de important, asa ca ne dorim ca fanii sa fie alaturi de noi, in ciuda avertismentului", a explicat purtatorul de cuvant al federatiei.

Partida dintre Tara Galilor si Rusia este programata la 9 septembrie, in Grupa 4 a preliminariilor Campionatului Mondial din 2010. Germania este lider, cu 16 puncte, in timp ce Rusia ocupa pozitia secunda, cu un punct mai putin. Tara Galilor este pe 4, cu 9 puncte dupa 7 partide disputate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.