Sport 15 Iulie 2009 15:59
Echipa nationala de fotbal a Irakului a trecut, aseara, de reprezentativa similara a Palestinei, scor 4-0, in primul meci disputat la Bagdad, dupa o pauza de 6 ani, informeaza Reuters.
Stadionul Shaab din Bagdad a fost din nou plin, ultima data cand se intampla acest lucru fiind in 2003, inainte de invazia condusa de trupele americane. Astfel, peste 45.000 de oameni au asitat la meciul cu Palestina, printre care si cativa fani ai oaspetilor, relateaza NewsIn.

Oficialii Federatiei Irakiene de Fotbal spera sa convinga FIFA ca pot gazdui din nou meciuri oficiale, mai ales ca organizarea acestui joc a fost destul de buna. Irakul a mai jucat un meci amical cu Palestina vineri, in nordul tarii, si a invins cu scorul de 3-0. FIFA a aprobat disputarea ambelor partide, insa trebuie sa analizeze foarte bine situatia din tara si sa decida daca va permite irakienilor sa organizeze din nou jocuri oficiale pe teren propriu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.