Jucatoarea de tenis Venus Williams a fost evaziva in privinta viitorului surorii sale mai mici, Serena, care a fost eliminata, sambata, in turul trei la turneul de la Wimbledon, de catre Jill Craybas, informeaza AFP.

Intrebata despre prezenta Serenei in tribune la meciul castigat in fata lui Craybas, luni, in optimile de finala, Venus a raspuns: "Eu nu cred ca Serena va reveni in tenis. Dar ea este mereu alaturi de mine". Solicitata de ziaristi sa clarifice aceasta declaratie, din care se intelegea ca Serena s-ar putea retrage din activitate, Venus Williams a completat: "Cred ca a terminat-o cu tenisul in acest an. Intelegeti ce vreti de fiecare data. Dar mai bine ar fi sa o intrebati pe Serena", a afirmat Venus, vizibil deranjata de insistentele jurnalistilor.

Serena Williams, ocupanta locului 4 in ierarhia mondiala, a suferit mai multe accidentari dupa victoria obtinuta, anul acesta, la Internationalele Australiei. Astfel, ea a declarat forfait pentru turneul de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.