Sport 3 Iulie 2009 13:16
Atacantul Michael Owen, care a devenit liber de contract, ar putea semna vineri un contract de joc cu echipa campioana a Angliei, Manchester United
Jucatorul a evoluat sezonul trecut la Newcastle United, dar echipa a retrogradat, iar el este in prezent liber de contract. Atacantul in varsta de 29 de ani s-a intalnit cu antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, care i-a oferit un salariu saptamanal de 50.000 de lire sterline, plus bonusuri, in functie de numarul de aparitii si golurile marcate. El castiga la Newcastle aproximativ 120.000 de lire sterline pe saptamana, informeaza NewsIn citand New York Times.

Fosta echipa a lui Owen, Liverpool, nu a fost interesata de transferul sau, in timp ce antrenorul lui Blackburn Rovers, Sam Allardyce, a spus ca nu are nevoie de un jucator care se accidenteaza atat de des. Atacantul a suferit in 2006 o ruptura a ligamentelor incrucisate, dupa care a lipsit aproape un sezon, iar intre timp si-a pierdut locul de titular din cauza accidentarilor dese.

Alex Ferguson a mai vrut sa-l transfere pe Owen si acum patru ani, cand jucatorul a plecat de la Real Madrid, dar ii avea in lot pe Rooney si Ruud van Nistelrooy, iar pretul lui era de 16,5 milioane de lire sterline. Tehnicianul are nevoie de atacanti la echipa dupa ce Cristiano Ronaldo a fost vandut la Real Madrid, formatia spaniola l-a achizitionat si pe francezul Karim Benzema, in timp ce lui Carlos Tevez i-a expirat contractul.

Michael Owen a debutat in 1996 la Liverpool, in 2004 a fost transferat de Real Madrid, iar la Newcastle a jucat intre 2005 si 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.