Sport 3 Iulie 2009 00:22
Secretarul de stat din ministerul Monicai Iacob-Ridzi sustine ca sportul romanesc este la terapie intensiva.
“Sportul romanesc este la terapie intensiva”, a anuntat secretarul de stat in MTS, Octavian Bellu. Audiat de catre deputatii din comsia parlamentara care ancheteaza modul in care MTS a cheltuit banii cu ocazia Zilei Tineretului (2 mai), fostul antrenor al lotului olimpic feminin de gimnastica a lasat sa se inteleaga ca ar putea demisiona.

“Am ramas in structurile noului minister (Bellu a fost in ultimii ani presedinte Agentiei Nationale de Sport - n.a.) pentru a sprijinii sportul romanesc.

Din pacate, sperantele mele nu s-au implinit. Schimbarea directorilor directiilor judetene de sport, recesiunea, lipsa banilor, federatii care nu pot trimite sportivi la campionate europene si mondiale sunt situatii care ma intristeaza, drept care, voi actiona in consecinta (...)”, a spus Bellu, care s-a aratat nemultumit si de atributiile ce i-au fost repartizate de ministrul Monica Iacob-Ridzi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.