Sport 2 Iulie 2009 23:45
Tehnicianul lui FC Timisoara, Ioan Ovidiu Sabau, ar vrea ca echipa sa sa intalneasca Celtic sau Sporting in turul III preliminar al Ligii Campionilor, in timp ce sahtior este singurul adversar extrem de dificil.
"Mi-as fi dorit sa intalnim un adversar din Italia sau Spania, pentru ca echipele de acolo incep mai tarziu pregatirile. Dar asa, as vrea sa jucam impotriva lui Celtic Glasgow sau Sporting Lisabona. In nici un caz nu as vrea sa cadem cu sahtior Donetk, pentru ca mi-e frica atat de echipa, cat si de antrenor. In plus, nu as vrea sa-l inving pe Mircea Lucescu", a spus Sabau.

Fostul international roman a vorbit si despre obiectivele pe care le are la gruparea banateana. "Sper sa gasim formula potrivita de echipa pentru a ne califica in grupele Ligii Europa. Am numai cuvinte de lauda pentru performantele din sezonul trecut ale Timisoarei, avem ca obiectiv titlul in urmatorul an. Voi da tot ce am mai bun pentru a reusi acest lucru", a precizat acesta, adaugand ca in lupta pentru titlu vor mai fi implicate Steaua, Dinamo, CFR Cluj, Rapid si Unirea Urziceni.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.