Sport 1 Iulie 2009 01:54
Jucatorii campioanei Romaniei, Unirea Urziceni, au inceput ieri pregatirea pentru sezonul 2009 - 2010, in care ialomitenii vor evolua, in premiera, in grupele Ligii Campionilor.
Dupa primul antrenament, tehnicianul Dan Petrescu s-a declarat multumit de forma fizica in care s-au prezentat elevii sai la reunire. "Bursucul" a primit insa si vesti mai proaste. Conducerea clubului nu a reusit sa se inteleaga cu patronul Sportului Studentesc, Vasile siman, pentru transferul lui Dacian Varga si Tibi Balan, si nici pentru prelungirea imprumutului celor doi jucatori.

"Pana acum, singura achizitie certa este Sorin Paraschiv . Mai avem nevoie de inca trei jucatori, iar daca nu va pleca nimeni atunci eu cred ca vom face fata in Liga Campionilor, chiar daca va fi extrem de greu. Paraschiv ne va ajuta mult. Aduce o alta mentalitate. Are experienta in Liga Campionilor, a fost capitanul Stelei. Cu Boris Mijatovic nu s-a rezolvat inca. Ne mai intereseaza inca patru jucatori din Romania", a spus Dan Petrescu, pe a carui lista de achizitii se afla, printre altii, si rapidistul Maftei si dinamovistul Zicu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.