Sport 1 Iulie 2009 01:48
Dupa Gica Popescu, alti doi fosti mari fotbalisti romani se pare ca au fost colaboratori ai fostei Securitati. Ladislau Boloni si Rodion Camataru au colaborat cu Securitatii in anii '80, a dezvaluit gsp.ro.
Daca Boloni nu s-a remarcat prin rapoarte de informare, fostul atacant al Craiovei, Rodion Camataru, se pare ca a avut un "aport semnificativ" la munca Securitatii.

Dupa ce a fost filat de Securitate, in 1981, la 23 de ani, atacantul Craiovei, Rodion Camataru ar fi semnat un angajament cu Departamentul Securitatii Statului.

Conform Gazetei Sporturilor, Camataru, sub numele de cod Doru, s-ar fi remarcat prin mai multe rapoarte de informare. Camataru ar fi raportat, printre altele, despre fuga lui Marcel Raducanu in RFG si intentia lui Boloni de a a ramane in Franta. Fostul atacant al Craiovei a negat ca ar fi dat vreo data vreo nota informativa si a spus ca dosarul i-ar fi fost fabricat de Securitate.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.