Sport 1 Iulie 2009 01:22
Atacantul columbian Jose 'Pepe' Moreno a declarat, marti, agentiei NewsIn, ca imprumutul sau la Steaua nu se va mai realiza pentru ca Independiente a cerut o suma de bani in schimbul sau si a precizat ca este trist ca nu va mai juca in Romania.
"Nu voi mai veni la Steaua, chiar daca ajunsesem la un acord. Dupa ce am stabilit totul, nimeni de la Steaua nu ne-a mai sunat sa confirme transferul, asa ca a picat toata afacerea. Din cate stiu eu, Independiente a cerut o suma de bani pentru imprumutul meu la Steaua, iar romanii nu au vrut sa plateaasca. Imi pare rau ca nu mai vin la Steaua, pentru ca imi doream foarte mult sa joc din nou in Ghencea", a spus Jose Moreno, citat de NewsIn.

Columbianul a precizat ca isi cauta o echipa pentru care sa evolueze si nu ar spune nu unei alte oferte din Liga I: "Acum trebuie sa imi gasesc un nou angajament, pentru ca nu mai pot sa stau la Independiente. Mi-ar placea sa joc din nou in Romania si chiar daca nu s-a realizat transferul la Steaua, nu as spune nu unei oferte de la o alta echipa din Liga I".

Columbianul Jose "Pepe" Moreno ajunsese la un acord cu Steaua pentru un imprumut de un sezon, iar conducerea ros-albastrilor au anuntat tranzactia chiar si pe site-ul oficial. La scurt timp insa, patronul Gigi Becali a declarat ca toata afacerea a cazut, pentru ca gruparea de care apartine columbianul, Independiente, a cerut o suma de bani pentru imprumutul acestuia, iar el nu este dispus sa o plateasca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.