Calificati, ca si bistritenii, in turul secund al Cupei Intertoto, ceferistii clujeni vor juca impotriva formatiei pe care Steaua a intilnit-o in grupele Cupei UEFA, Athletic Bilbao. Gloria Bistrita va da piept cu croatii de la Slaven Belupo.

CFR Cluj si Gloria Bistrita au acces in turul secund al Cupei UEFA Intertoto, la capatul a doua partide-retur in care au inscris, impreuna, nu mai putin de 15 goluri. Dupa ce, in tur, ceferistii s-au impus doar cu 3-2 in fata lituanienilor de la VK Vetra Vilnius, mansa secunda a fost la discretia romanilor, invingatori cu 4-1, astfel ca elevii lui Aurel Sunda asteapta la Cluj echipa pe care Steaua a intilnit-o in grupele Cupei UEFA, Athletic Bilbao. Cu toate ca a subliniat clasarea modesta a clujenilor in campionatul trecut, presa iberica a tras deja un semnal de alarma fata de adversarii din Romania.

Presa iberica atrage atentia asupra romanilor

"CFR Cluj, care a terminat campionatul pe locul 11, la 27 de puncte de campioana Steaua, este o echipa modesta, care a fost infiintata in 1907, dar care, dupa cum recunoaste si Mendilibar (n.r. - antrenorul lui Athletic), poate pune probleme formatiei Athletic Bilbao", a notat publicatia "El Correo". De partea cealalta, o motivatie in plus inaintea partidei cu spaniolii o reprezinta primele substantiale promise de conducere jucatorilor. "Calificarea este meritul intregii echipe. A fost un meci dificil, de lupta, dar noi am jucat mai bine. Baietii merita cu prisosinta o prima mare, de 60 de milioane de lei", a anuntat presedintele Iulius Muresan.

Gloria Bistrita a inscris cit in tot returul

In celalalt meci, bistritenii au inscris in 90 de minute tot atitea goluri cite au marcat de-a lungul intregului retur. 5-0 si 11-0 au fost scorurile cu care Gloria a acces in turul secund al competitiei, acolo unde va da piept cu formatia croata Slaven Belupo. La meci a asistat si noul tehnician Ioan Ovidiu Sabau, care a fost prezentat si Comitetului Director al clubului. "Trebuie sa fim realisti, am jucat cu un adversar modest, dar e totusi un meci international. Jucatorii sint tineri si meciul de azi ii va motiva si mai mult", a comentat "Motul".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.