Retrogradata in Divizia B, Universitatea Craiova continua sa nu-si gaseasca linistea. Ieri, Primaria a decis sa rezilieze contractul de inchiriere cu clubul, prin care oltenii aveau dreptul sa foloseasca stadionul "Ion Oblemenco" si cantonamentul din Lunca Jiului.

REA-VOINTA

Conform viceprimarului Sorin Iordache, gruparea patronata pana de curand de Dinel Staicu n-ar mai fi platit chiria pentru folosirea arenei din septembrie 2004, cifrata la 200 de milioane de lei lunar, precum si nici cei 4,5 milioane de lei, reprezentand chiria pentru sediul clubului din Unirii 86. Este cel putin ciudat cum Primaria reactioneaza abia acum, cand Universitatea a fost preluata de Adrian Mititelu , unul dintre inamicii declarati ai edilului-sef Antonie Solomon.

De fapt, se pare ca toata povestea nu este altceva decat o razbunare din partea primarului, care, din momentul in care a preluat fraiele municipalitatii, nu s-a ocupat decat cu declaratii sforaitoare privind echipa de fotbal, fara insa a intreprinde ceva pentru salvarea "Stiintei", ajunsa aproape in pragul desfiintarii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.