Fostul tehnician al Stelei, Dumitru Dumitriu, a incetat pe cale amiabila contractul cu clubul din Ghencea, informeaza site-ul ros-albastrilor. Rezilierea contractului s-a facut de comun acord, in urma unei intalniri intre tehnician si patronul Gigi Becali. "Am fost la sediul clubului, ne-am strans mainile, iar eu voi ramane pe viata stelist. Doresc mult succes Stelei in incercarea de a se califica in grupele Ligii Campionilor", a declarat tehnicianul, care a ocupat timp de trei etape banca tehnica a echipei din Ghencea. Daca Titi Dumitriu se desparte de Steaua, atacantul Victoras Iacob de-abia a sosit in tabara ros-albastrilor.

Atacantul venit de la Otelul Galati a declarat ca isi dorea de multa vreme sa imbrace tricoul Stelei. "Este un transfer pe care il asteptam de mult. Asta inseamna ca am valoare. Mai ramane insa sa o confirm in meciurile din campionat", a spus Iacob, care doreste sa fie adoptat cat mai repede de publicul din Ghencea. "La Steaua este un public minunat si sper sa fiu "adoptat", asa cum s-a intamplat si cu ceilalti fotbalisti craioveni. Sper sa fac treaba buna aici si sa am rezultate, astfel incat sa confirm increderea investita in mine de conducerea clubului", a declarat Iacob.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.