Sport 3 Iunie 2009 00:24
Oficialii lui Al-Ahli vor sa vina in Romania pentru a-l duce pe antrenorul Unirii in Arabia Saudita. Formatia din Jeddah se afla de aproape o luna in negocieri cu tehnicianul Unirii Urziceni.
Un lucru e cert: in sezonul viitor, Dan Petrescu va antrena in Champions League. Intrebarea este in ce varianta a competitiei: cea europeana sau cea asiatica.

Victoria Unirii de duminica l-a facut pe Petrescu campion in Liga I in proportie de 99% . Totusi, "Bursucul” nu a apucat sa-si savureze imensul succes in ultimele doua zile. De ce? Pentru ca antrenorul are de luat o decizie grea in privinta viitorului sau. Concret, trebuie sa dea un raspuns la o oferta fabuloasa primita din Arabia Saudita, de la Al-Ahli Jeddah.

Primele contacte intre antrenorul ialomitenilor si seici au avut loc acum o luna. Initial, romanului i s-a oferit un salariu de 600.000 de dolari, insa dupa mai multe runde de negocieri suma a ajuns la un milion de dolari. "In principiu vin, dar semnam actele dupa terminarea sezonului in Romania”, le-a transmis "Bursucul” arabilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.