Sport 3 Iunie 2009 00:22
Antrenorul lui Al-Ettifaq, Ioan Andone, a declarat, marti, ca ii pare foarte rau ca fosta sa echipa, Dinamo, a dominat aproape in intregime campionatul, insa pe final a ratat obiectivul si visul de a evolua in premiera in grupele Ligii Campionilor, relateaza NewsIn.
"Am fost la meci, dar am vazut doar echipa Brasovului, care a dominat fizic si tactic disputa. Dupa parerea mea, scorul a fost mic, Brasovul putea marca mai mult. A fost un meci decisiv pentru Dinamo, dar a fost prea mare presiunea, nu au stiut sa gestioneze acest final de campionat.

A si pierdut puncte importante in timpul sezonului. A condus 31 de etape si acum a pierdut totul, pacat ca nu li s-a indeplinit si lor visul de a juca in Liga Campionilor.

Nu e treaba mea sa comentez cine e de vina pentru situatia de la Dinamo, stiu ca il au in continuare pe Mircea Rednic antrenor, si ca dupa finalul campionatului vor analiza si vor lua o decizie", a spus Andone.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.