Sport 2 Iunie 2009 03:50
Vicecampioana Romaniei la handbal masculin, UCM Resita, a castigat Challenge Cup, dupa ce a invins, in deplasare, formatia CSU Bucovina Suceava, cu scorul de 25-20 (17-12), in returul finalei competitiei, rasturnand astfel situatia de dupa meciul-tur, care fusese castigat de moldoveni cu 27-25.
Partida a inceput echilibrat, dar oaspetii au reusit detasarea pe fondul eliminarii a doi adversari (3-6, min. 12).

Meciul pare sa se fi rupt in minutul 18, cand Bursuc, unul dintre oamenii de baza ai sucevenilor, l-a faultat dur din spate pe Butulija, vazand direct cartonasul rosu la scorul de 7-10. La pauza a fost 12-17, iar gazdele inca mai sperau.

Numai ca cei care au continuat sa marcheze si dupa pauza au fost tot resitenii, care s-au desprins la 12-21 (min. 36), dar apoi l-au pierdut pe experimentatul pivot Eremia Paraianu, care a primit cartonas rosu, pentru ca adunase trei eliminari a cate doua minute.

Handbalistii de la CSM au incercat sa se apropie, au ajuns pana la 19-23 (min. 55), dar nu s-a putut mai mult, UCM invingand cu 25-20.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.