Sport 2 Iunie 2009 03:44
Propunerea Stelei, care incalca legislatia muncii si regulamentele internationale, a fost respinsa in unanimitate de membrii Comitetului Executiv al FRF.
Clubul Steaua a propus, luni, in cadrul sedintei Comitetului Executiv al FRF ca formatiile sa poata rezilia unilateral contractele jucatorilor, dar membrii forului au respins aceasta idee in unanimitate, au declarat, agentiei NewsIn, surse apropiate FRF. "Steaua a venit cu propunerea ca un club sa rezilieze cand vrea, unilateral, contractul jucatorilor.

Daca nu le convine ceva cluburilor si vor sa dea afara un jucator, conform acelei propuneri, acestea puteau da afara jucatorii. Bineinteles ca membrii Comitetului Executiv au respins aceasta propunere, pentru ca formatiile nu pot da afara fotbalistii cand vor muschii lor.

Unii membri au spus ca propunerea sa fie adoptata, dar daca se introduce si reversul, adica si jucatorul sa poata rezilia unilateral contractul, dar asa nici nu s-a pus problema", a spus sursa citata.

Clubul Steaua a venit cu aceasta propunere in cadrul sedintei CEx al FRF, lucru care confirma spusele patronului Gigi Becali, cel care afirmase ca nu mai are bani si nu isi poate permite sa mai plateasca salarii foarte mari jucatorilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.