Sport 2 Iunie 2009 02:13
Patronul lui FC Timisoara, Marian Iancu, l-a ironizat din nou, luni, pe fostul tehnician al echipei, Gabi Balint, si a anuntat ca il va numi pe Valentin Velcea antrenor principal si dupa finalul sezonului, daca acesta va obtine licenta PRO.
"Gabi Balint m-a luat la misto in vreo doua conferinte de presa si pana la urma l-a luat pe el fotbalul la misto. Daca suntem smecheri, sa fim si pe teren. Suntem smecheri numai prin conferinte, iar pe teren, in fata lui Dan Petrescu si a altor antrenori, ne-a tremurat fundul", a declarat Marian Iancu, la GSP TV.

Oficialul a precizat ca este dispus sa il investeasca pe interimarul Valentin Velcea in functia de antrenor principal. "E timpul sa primeasca postul de principal. Stie absolut totul si e pregatit, iar daca e pregatit, eu trebuie sa-i dau sansa asta. Trebuie doar sa isi rezolve problema cu licenta", a spus Iancu, care a explicat ca decizia de a-l numi pe Velcea nu depide de castigarea Cupei Romaniei, pentru ca "nu exista test pentru Vali Velcea", informeaza NewsIn.

Totodata, patronul timisorenilor a anuntat ca nu va renunta la echipa, gratie publicului de pe Dan Paltinisanu, in ciuda faptului ca "dupa meciul cu Urziceni, imi pierise cheful de fotbal". "Eu nu mai investeam de azi in fotbal, daca la final nu se intampla acel lucru minunat, ca tot stadionul sa o aplaude pe Unirea. Efectiv m-au inebunit, cat de suparat eram. Mi-am dat seama ca merita sa continui pentru acest public minunat, care a fost mereu peste echipa, peste mine si peste autoritati", a spus Marian Iancu.

Valentin Velcea a fost numit, luni, antrenor interimar la FC Timisoara pentru ultimele doua meciuri ale sezonului dupa ce Gabi Balint a fost demis din functie, a anuntat presedintele Gheorghe Chivorchian. Velcea, care a pregatit pana in prezent echipa a doua a clubului, nu detine inca licenta PRO, insa formatia banateana a cerut dispensa, deoarece acesta mai are doua saptamani pana isi va sustine lucrarea. Totusi, in sezonul 2006-2007, tehnicianul a condus FC Timisoara in 11 partide, obtinand sase victorii si un egal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.