Sport 2 Iunie 2009 18:09
Internationalul englez al LA Galaxy, David Beckham, care in acest an a evoluat sub forma de imprumut la AC Milan, a afirmat astazi ca isi doreste sa se intoarca la clubul italian, dupa incheierea angajamentului cu gruparea din Statele Unite, scadent in luna octombrie
"Intotdeauna am spus ca ma voi intoarce sa termin sezonul alaturi de Galaxy. Recunosc insa ca nu ma asteptam sa stau sase luni in Serie A, dar ma bucur ca am avut oportuitatea sa joc la AC Milan in toata acesta perioada. Dupa partida cu Andorra voi lua o pauza de patru saptamani, timp in care voi urma un program special care sa-mi permita sa imi pastrez conditia fizica. Apoi ma voi intoarce in America, pentru finalul campaniei in MLS. In final, vreau sa revin la Milan", a declarat mijlocasul in varsta de 34 de ani, relateaza NewsIn, citand The Telegraph.

Beckham a mai spus ca dorinta de a juca pentru nationala Angliei la Campionatul Mondial din 2010 este factorul care il motiveaza sa ramana in fotbalul de cel mai inalt nivel: "Cred ca ceea ce ma impinge de la spate este dorinata enorma de a-mi reprezenta tara la turneul final din Africa de Sud. Deocamdata, nimic nu imi granteaza ca voi fi prezent la Campionatul Mondial de anul viitor, dar sper ca fac ceea ce trebuie pentru a ramane in vederile selectionerului".

Fostul jucator al lui Manchester United si Real Madrid a bifat 14 meciuri si a marcat doua goluri pentru AC Milan in 2008. Acesta mai are contract cu formatia LA Galaxy pana in luna octombrie si ar putea evolua din nou pentru clubul rossoner, incepand cu luna decembrie.

Reprezentativa Angliei, liderul Grupei a 6-a din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, va intalni sambata, in deplasare, nationala statului Kazahstan, pentru ca patru zile mai tarziu sa primeasca vizita Andorrei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.