Sport 2 Iunie 2009 16:23
Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti (AISS) va organiza sambata, de la ora 17:00, un mars de protest la adresa patronului Gigi Becali, prin care vor sa atraga atentia asupra "situatiei fara iesire in care se gaseste echipa", se arata intr-un comunicat al fanilor
"Satui si obositi de scandalurile in care clubul nostru se afunda din ce in ce mai des, aflati la finalul unui sezon catastrofal si al unui ciclu care nu pare sa mai aiba niciun viitor, suporterii Stelei se vor aduna pentru a protesta impotriva conducerii clubului si a situatiei dezastruoase in care se zbate Steaua. Cu o zi inainte de aniversarea a 62 de ani de la infiintare, marsul se va desfasura sub titlul '62 - Ne vrem clubul inapoi'", se arata in comunicatul suporterilor ros-albastri.

Suporterii vor sa protesteze impotriva "scandalurilor si subculturii intretinute de finantatorul Gigi Becali", impotriva faptului ca "fosta campioana a Europei a ajuns sinonima cu mediocritatea si nepotismul" si impotriva umilintei la care sunt supusi foste glorii ale militarilor, precum Gica Hagi, Ladislau Boloni, Tudorel Stoica sau Marius Lacatus.

"Dorim sa aducem aminte de valorile care caracterizau Steaua pana nu demult - decenta, seriozitatea, performanta, spiritul de lupta - si sa ii aratam lui George Becali ca impotriva sa si a stilului sau de 'conducere' sunt mai mult decat cateva 'zeci de vagabonzi', cum obisnuieste sa ne numeasca. Credem ca Steaua nu poate spera sa redevina echipa-fanion a fotbalului romanes, iubita si, mai ales, respectata pe toate stadioanele din tara decat printr-o despartire cat mai rapida si definitiva de George Becali si prin aparitia unui investitor mai decent si mai bine-intentionat cu privire la soarta clubului", se mai arata in comunicatul sustinatorilor.

Marsul de protest, care este autorizat de Primaria Municipiului Bucuresti, va incepe de la Parcul Moghioros si se va desfasura pe traseul Tricodava-Brasov-Bulevardul Ghencea, urmand sa se incheie pe platoul din fata Complexului Sportiv Steaua. AISS indeamna fanii sa vina in numar cat mai mare la acest protest, dar in acelasi timp le cere sa se manifeste pasnic, fara vreo urma de violenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.