Sport 1 Iunie 2009 22:31
Fostul selectioner si suporterii au vazut ceva necurat la meciul din Ghencea. Mititelu a facut radiografia jocului Stiintei, sustinand, printre altele, ca unul dintre jucatori a evoluat slab pentru ca si-a reintalnit sotia dupa sase luni.
Sperantele suporterilor craioveni s-au naruit in meciul cu Steaua o data cu trecerea timpului. Craiova a jucat ca la un meci de antrenament in Ghencea.

Florin Costea a egalat si a marcat momentul printr-o injuratura spre oficiala, fara sa se bucure ca in acel moment era golgeterul Ligii I, iar Dilevski, la 1-1 a tintit transversala si a inceput sa rada, fara sa-l marcheze faptul ca ratase o sansa importanta sa preia conducerea in fata rivalei de-o viata a Stiintei.

Reactii care nu-si gasesc explicatie la un meci capital pentru atingerea unui obiectiv despre care s-a vorbit mult, calificarea Craiovei dupa noua ani in cupele europene.

Calarita si biciuita de atacantii adversi, Stiinta a lasat garda jos, dar si punctele in Ghencea, consolata cu ideea ca poate recupera terenul pierdut in ultima etapa, cu FC Vaslui, chiar in propriul fief.

Primul care a reactionat dupa infrangerea juvetilor a fost finantatorul Adrian Mititelu, cel care s-a jurat mereu ca Stiinta si-a jucat si isi va juca sansele corect. “Le-am zis ca nu trebuie sa pierdem jocul acesta, orice ar fi. Ei se pupau la finalul meciului. S-au strans oamenii in centrul Craiovei sa vada meciul pe un ecran mare. Daca vedeam alta echipa jucand asa in ultimele 30 de minute, ziceam ca e blat. Bag mana in foc pentru jucatori ca nu au facut blat.

Le-a intrat in cap ca au batut pe Rapid, pe Dinamo, pe CFR, ce mai insemna meciul cu Steaua pentru ei?”, a declarat Mititelu. Oficialul oltenilor a adaugat ca jucatorii nu vor mai avea parte de zile libere, pentru ca au avut liber cu Steaua. “Unuia i-a venit nevasta dupa sase luni si s-a vazut, Florin Costea nu vrea sa joace decat in stanga, fratele lui intra pe teren suparat. Astia sunt. Or sa vrea libere, dar nu mai vad ei nimic. O sa vina si sambata, si duminica la antrenament, sa le intre mintea in cap. Din minutul 25 al primei reprize nu am mai jucat nimic. Probabil ei erau multumiti cu un punct. Am jucat de rasul lumii. Am jucat in ultimele 30 de minute ca o echipa care nu are nicio legatura cu Europa League! Am cazut fizic. Toata saptamana s-a vorbit de vedetele Craiovei. Acum jucam cu Vasluiul care pe care. Preferam sa nu mai fiu in situatia de a ma califica in Europa League, decat sa stau cu astfel de emotii”, a mai spus Mititelu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.