Sport 1 Iunie 2009 22:15
Antrenorul formatiei italiene AC Milan, Carlo Ancelotti, a anuntat duminica, dupa meciul castigat cu Fiorentina, ca a ajuns la un acord cu echipa si va pleca de la clubul de pe San Siro, informeaza Reuters.
"Nu pot spune altceva, nu am nicio intelegere cu un alt club. Am decis de comun acord sa reziliem contractul cu un an mai devreme. Minunata mea aventura cu acest club se opreste astazi. Le multumesc jucatorilor, conducatorilor si fanilor. Totul se termina bine si cred ca era cel mai bun moment sa plec", a spus Ancelotti, care este aproape sa fie numit antrenor la Chelsea, potrivit presei engleze, citate de NewsIn.

El a precizat ca a discutat cu Galliani si Berlusconi, nefiind implicat in niciun conflict cu cei doi. "Am luat decizie fara probleme, nu exista neintelegeri intre noi. Il respect pe presedintele Berlusconi, desi am avut unele neinlegeri in acesti ani, dar azi ii multumesc pentru cei 8 ani din cariera mea", a mai spus antrenorul.

Carlo Ancelotti a pregatit pe AC Milan din 2001, dupa ce a mai antrenat pe Reggiana, Parma si Juventus. Alaturi de gruparea milaneza a cucerit un campionat al Italiei, o Cupa, Supercupa, de doua ori Supercupa Europei si de doua ori Liga Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.