Patronul clubului Chelsea Londra, Roman Abramovici, i-a facut o oferta de invidiat omologului sau de la AC Milan, Silvio Berlusconi, pentru transferul lui Andrei sevcenko. Miliardarul rus a oferit milanezilor pentru internationalul ucrainean 80 de milioane de euro plus transferul definitiv al argentinianului Hernan Crespo. in plus, fotbalistului i s-a promis un cotract pe cinci ani in valoare totala de 55 de milioane de euro (11 milioane de euro anual).

Daca ar fi acceptat, seva ar fi devenit cel mai bine platit jucator de fotbal din lume, depasindu-i intr-un clasament al castigurilor pe David Beckham si Zinedine Zidane, starurile lui Real Madrid primind pe sezon 10, respectiv 9 milioane de euro. Ieri insa, administratorul delegat al "rossonerilor", Adriano Galliani, a infirmat orice contact cu gruparea engleza: "Nici nu se pune problema. sevcenko nu e de vanzare".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.