Internationalul roman s-a intors ieri din Germania si a lasat sa se inteleaga ca l-a deranjat faptul ca s-a renuntat la el atat de usor, declarand ca si-ar fi dorit sa joace in Liga Campionilor alaturi de ros-albastri

Dorinel Munteanu a revenit ieri in tara dupa vacanta petrecuta in Germania. El a sustinut ca nu l-a influentat in nici un fel pe Radoi, cu care a fost coleg de camera in timpul cantonamentului Nationalei dinaintea meciului cu Olanda, dar si ca disputa dintre fundas si selectioner se va incheia repede. "Este problema celor doi. Eu voi spune ce stiu, ce s-a intamplat in camera, a fost accidentat, il cred.

Decizia de a pleca a fost a lui, nu pot sa-l influentez eu intr-un fel sau altul. Am discutat si cu Piti, si cu Mirel, dar nu sunt avocat. Nu cred ca este un conflict intre cei doi, cred ca disputa se va stinge repede", a spus Munteanu. Mirel Radoi va fi judecat din nou vineri pentru indisciplina si de lipsa de respect fata de echipa Nationala, dupa ce a fost acuzat de Piturca de parasirea cantonamentul fara aprobarea lui.

Dorinel Munteanu a afisat o mina trista atunci cand a fost intrebat daca ar fi vrut sa continue ca jucator in Ghencea, stiut fiind faptul ca Gigi Becali nu i-a prelungit contractul, considerandu-l prea "batran". "Nu mai este nici o sansa sa revin la Steaua. Nu sunt dezamagit, mi-am facut datoria pentru acest club. Daca renunta prea usor la valori? Nu stiu, este treaba lor, pe mine nu ma afecteaza. Daca mi se propunea prelungirea contractului, probabil ca acceptam, insa nu mi s-a propus absolut nimic. Asta este, am terminat cu Steaua. Inima ramane la Steaua, dar am judecat cu capul. Le urez sa intre in grupele Ligii Campionilor", a spus Munteanu, care a adaugat ca a ramas in relatii bune cu conducerea din Ghencea.

Intrebat daca oficialii Stelei s-au comportat corect fata de el, Munteanu a raspuns: "Nu vreau sa discut acest subiect, este incheiat. Sper ca Oleg Protasov sa-si faca treaba cat mai bine, cred ca va reusi. Faptul ca nu stie limba romana va fi un handicap, dar o sa fie oameni care o sa-l ajute. Daca vor, jucatorii pot sa-l inteleaga. Are un colectiv foarte bun, cu jucatori extraordinari si ii doresc sa-si atinga obiectivele. Timpul este scurt, este un dezavantaj, dar daca-si pune in practica experienta sunt convins ca va face lucruri bune".

Dorinel Munteanu s-a aratat surprins de faptul ca Gica Hagi si Dan Petrescu au refuzat sa antreneze in Ghencea. Munteanu a precizat ca a fost sunat de multi dintre fostii sai colegi de la Steaua. "Au fost si ei surprinsi, le-a parut rau, dar asta este viata. Probabil ca Steaua va cumpara jucatori mai tineri, care sper sa faca fata. Sigur ca mi-as fi dorit sa joc in Liga Campionilor", a spus Munteanu.

"Veteranul" Nationalei s-a referit si la viitorul sau. "Am avut o vacanta linistita, a fost binevenenita dupa un sezon greu. Mi-a ajuns o saptamana pentru incarcarea bateriilor. Nu stiu deocamdata unde voi merge. Nu stiu daca va fi CFR Cluj sau Jiul Petrosani, mai am si alte oferte. Vreau sa fiu antrenor-jucator. Dupa ce voi vedea care va fi noua mea echipa, mai discutam si de Nationala, dar ma bucur ca selectionerul mizeaza in continuare pe mine. Trebuie sa fiu sanatos si in forma", a mai spus Munteanu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.