Cei doi tenismeni romani care s-au regasit pe tabloul turneului de la Wimbledon, Andrei Pavel si Victor Hanescu, au trecut ieri de primul tur al intrecerii londoneze.

EMOTII

Cu toate ca meciul sau a inceput mai tarziu decat cel al lui Hanescu, Pavel a incheiat relativ repede socotelile cu croatul Roko Karanusic, pe care l-a invins, in patru seturi, cu 6-2, 4-6, 6-2, 6-4. In cel de-al doilea tur, Pavel il va intalni pe invingatorul partidei dintre cehul Bogdan Ulihrach si suedezul Thomas Johansson, disputata dupa inchiderea acestei editii. Totodata, pentru calificarea in aceasta faza a competitiei, constanteanul a primit sapte puncte ATP, precum si un cec de 15.440 de lire sterline.

In ceea ce-l priveste pe Victor Hanescu, acesta s-a impus in setul decisiv contra danezului Kenneth Carlsen, cu scorul de 6-7, 7-6, 6-3, 5-7, 6-4. Cotat cu sansa a doua, Victor a inceput ceva mai ezitant, fara sa reuseasca in primul set sa gaseasca o bresa in jocul adversarului. Ca atare, fiecare si-a valorificat serviciul, dar danezul a fost mai concentrat in tie-break. Istoria s-a repetat in cel de-al doilea set, de data aceasta insa in favoarea romanului. Pana la urma, Hanescu s-a impus la mare lupta, valorificand cea de-a patra minge de meci avuta in decisiv.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.