Cupa Confederatiilor a avut parte duminica seara de prima surpriza majora. Campioana mondiala, Brazilia, a fost invinsa neasteptat de nationala Mexicului. Intr-un meci jucat la Hanovra, in grupa B a competitiei, mexicanii au castigat cu scorul de 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de Borgetti, in minutul 59. Selectionerul Carlos Alberto Parreira a declarat dupa aceasta infrangere ca multi dintre jucatorii sai sunt obositi si a precizat ca va face mai multe schimbari in echipa pentru meciul cu Japonia. "A fost foarte greu sa ne facem jocul, in contextul in care in apararea adversa erau noua jucatori. Multi dintre jucatorii nostri erau obositi. Va trebui sa fac trei sau patru schimbari pentru meciul cu Japonia", a spus Parreira. De partea cealalta, selectionerul Ricardo Lavolpe a afirmat: "Noi am lucrat mult la aspectul psihologic si le-am spus jucatorilor mei inainte de meci sa nu se gandeasca la faptul ca joaca cu Brazilia, ci ca vor infrunta nationala Republicii Dominicane".

In celalalt meci al zilei, Japonia a reusit sa invinga nationala Greciei, campioana Europei, cu scorul de 1-0. "Ne-am dorit foarte mult cele trei puncte si am jucat foarte bine pentru a le castiga. Mi-as fi dorit sa marcam mai mult, deoarece am fi meritat", a marturisit la final selectionerul Japoniei, Zico, in timp ce Otto Rehhagel, antrenorul Greciei, nu si-a putut explica jocul slab facut de fotbalistii sai. "Japonia a evoluat cu o clasa deasupra noastra. Nu voiam sa cred, dar echipa mea a fost la pamant. Nu-mi pot explica de ce am jucat atat de prost", a spus Otto Rehhagel.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.