Echipa Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei la rugby, invingand, sambata, cu scorul de 36-16 (20-9), formatia Dinamo, in finala competitiei, in timpul careia au fost eliminati patru jucatori, din cauza unor incidente. Pentru Steaua au marcat Dan Vlad, Mocanu, Mihalache, Agiacai (toti cate un eseu), Curea (un drop-gol, o lovitura de penalizare) si Iulian Andrei (doua lovituri de penalizare, doua transformari). Dinamo a punctat prin Lupu (un eseu) si Barbuliceanu (3 lovituri de penalizare, o transformare). In minutul 40, intre jucatorii celor doua echipe a izbucnit o bataie, dupa ce dinamovistul Ratiu l-a calcat pe cap pe Zebega, de la Steaua. Jucatorul stelist a suferit o comotie usoara, fiind transportat la spital, starea sa fiind buna.

Meciul a fost intrerupt aproximativ 12 minute, arbitrul de centru, francezul Jean Michel Schutz, acordand patru cartonase rosii: Paulica si Mihalache, de la Steaua, Ratiu si Romanov, de la Dinamo. Dupa meciul de la Brasov, antrenorul echipei Steaua, Marin Mot, i-a acuzat pe cei de la Dinamo de lipsa de fair-play. "De fiecare data cand Dinamo este condusa la o diferenta mare de scor, recurge la astfel de lucruri. Am auzit de pe margine cum Mircea Paraschiv le-a cerut jucatorilor sai sa-l "taxeze" pe Zebega", a spus Mot. Tehnicianul formatiei dinamoviste, Mircea Paraschiv, a negat aceste acuzatii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.