Sport 7 Mai 2009 00:44
Suporterii Universitatii vor sa picheteze FRF pentru a protesta fata de posibilitatea ca echipa lor sa fie retrogradata prin neacordarea licentei.
Oltenii au gandit strategic miscarea, solicitand Primariei eliberarea unei autorizatii in "Zilele Centenarului" federatiei.

Suporterii olteni intentioneaza sa organizeze, pe 11 mai, un miting la Bucuresti, in fata Casei Fotbalului, pentru a protesta fata de o posibila retrogradare a formatiei oltene, ei inaintand in acest sens o solicitare Primariei Capitalei. "Speram sa obtinem aprobarea acestui miting. Vom protesta intr-un mod pasnic si civilizat, vom merge oriunde pentru ca sa se faca dreptate Universitatii.

Este inuman ce se intampla. Cu aceasta ocazie, facem un apel catre toti cei care iubesc Universitatea, sa fie alaturi de noi atat la meciurile ce au ramas de disputat, cat si la manifestarile care vor urma", a declarat ieri unul dintre liderii galeriei Universitatii. Acestia incearca sa "puna presiune" pe FRF, care ar fi constatat nereguli in dosarul de licentiere al oltenilor, caz in care acestia ar putea fi retrogradati.

Interesant este faptul ca fanii Craiovei nu au ales o zi oarecare, ci chiar ziua in care federatia implineste 100 de ani si va fi in plina sarbatoare. In zilele dedicate acestui eveniment, toti "greii" fotbalului mondial vor fi in Capitala, in frunte cu Sepp Blatter, seful FIFA, cu Michel Platini, seful UEFA, si cu toti membrii Comitetului Executiv al forului continental, care va tine si o sedinta, pe 13 mai.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.