Sport 6 Mai 2009 15:50
Gigi Becali a facut, la Judecatoria Sectorului 1, o cerere de ridicare a controlului judiciar, prin care solicita ridicarea tuturor interdictiilor impuse de Tribunalul Bucuresti. Procesul era stabilit sa inceapa pe 11 mai, dar, la solicitarea Marianei Stefan, instanta a fixat un alt termen pentru miercuri.
UPDATE: Cererea lui Becali impotriva interdictiilor se discuta miercuri, desi el nu e de acord cu aceasta

Judecatoria Sectorului 1 va dezbate, miercuri, cererea depusa de avocatii lui Gigi Becali pentru ridicarea interdictiilor, desi patronul Stelei a declarat pentru NewsIn ca Mariana Stefan, aparatorul care a facut solicitarea, nu il mai reprezinta.

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali a declarat, marti, pentru NewsIn, dupa ce a fost instiintat ca in numele sau s-a depus la Judecatoria Sectorului 1 o cerere ridicare a interdictiilor impuse de judecatori, ca Mariana Stefan nu mai este avocatul sau. "Nu mai este avocata mea Mariana Stefan. I-am dat o delegatie mai demult, dar atat. Nu i-am dat eu voie sa depuna nimic acum", a afirmat patronul Stelei, Gigi Becali.

Avocatii lui Gigi Becali cer Judecatoriei Sectorului 1 ridicarea interdictiilor impuse de Tribunalul Bucuresti sau permisiunea ca acesta sa poata parasi localitatea pentru a participa la o intrunire a PRM Iasi din perioada 8 - 11 mai.


Gigi Becali a fost eliberat, dupa ce Tribunalul Bucuresti i-a admis, pe 17 aprilie, recursul impotriva respingerii cererii de eliberare judecata, cu o zi inainte, de Judecatoria Sectorului 1. Potrivit unor surse judiciare, un judecator dintre cei trei care au judecat vineri recursul a avut o opinie diferita, acesta fiind Dorin Matei, presedintele completului.

Tribunalul a decis, tot pe 17 aprilie, punerea de indata in libertate si a lui Dumitru Beciu. Acestuia, ca si lui Becali, i s-au fixat mai multe interdictii, precum cea de a nu parasi judetul Ilfov si Bucurestiul fara incuviintarea instantei. Cei doi nu au voie sa ia legatura intr-un fel sau altul cu celelalte parti din dosar. De asemenea, ei nu au voie sa isi schimbe domiciliul fara incuviintarea instantei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.