Sport 6 Mai 2009 12:45
Perechea Sorana Carstea/Maria Kirilenko s-a calificat luni seara in turul 2 al turneului de dublu de la Estoril dupa ce a trecut de cuplul Ecaterina Ivanova (Rusia)/ Anastasia Yakimova (Belarus), informeaza site-ul oficial al competitiei dotate cu premii in valoare de 147.000 de euro.
Sorana Carstea si Maria Kirilenko, favoritele numarul 1, s-au impus in doua seturi, scor 6-3, 6-4, si si-au asigurat un cec in valoare de 1.200 de euro si 70 de puncte WTA, informeaza NewsIn.

Cele doua au facut pereche si la turneul de saptamana trecuta, de la Fes, acolo unde au ajuns pana in finala competitiei.

Tot in prima runda a turneului de dublu de la Estoril, Alexandra Dulgheru si portugheza Neuza Silva vor juca in fata perechii Melinda Czink/Natalie Grandin.

In primul tur al turneului de simplu, Sorana Carstea, favorita numarul 3, va juca impotriva japonezei Kimiko Date Krumm.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.