Sport 5 Mai 2009 23:59
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, ca forul pe care il conduce va prelua Comisia de Disciplina si Comisia pentru Statutul Jucatorului de la Federatie.
"Nu doar Comisia de Disciplina va reveni la LPF, ci si Comisia pentru Statutul Jucatorului. Adunarea Generala a fost de acord cu un amendament propus de mine, iar la Disciplina toate recursurile se vor face doar de la 4 etape in sus. In privinta transferului Comisiilor, este o discutie intre mine si presedintele FRF, deocamdata verbala, pentru ca din punct de vedere legal, Comisiile trebuie sa fie ale Ligii", a spus Dragomir, la Sport.ro, fara a preciza de cand organismele de judecare a litigiilor vor intra in jurisdictia LPF.

Conducatorul Ligii a dezvaluit ca ii va schimba pe toti membrii actuali ai Comisiei de Disciplina, deoarece "au fost plangeri mari din partea tuturor presedintilor de club in privinta unor decizii".

Comisiile au fost in jurisdictia Ligii Profesioniste de Fotbal ultima data la inceputul sezonului 2007-2008, pentru scurt timp, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.