Sport 5 Mai 2009 19:02
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, s-a declarat revoltat ca fundasul Gabriel Tamas a primit doar o etapa de suspendare si va juca in derby-ul cu ros-albastrii si i-a amenintat pe ros-albi ca se va ocupa personal ca Dinamo sa nu iasa campioana.
Gigi Becali, extrem de nemultumit ca fundasul dinamovist Gabriel Tamas a primit doar o etapa de suspendare dupa cartonasul rosu primit in meciul cu CFR, s-a contrat dur cu actionarul lui Dinamo, Vasile Turcu, la GSPTV. "Nu vreau sa ma cert cu tine, eu ce am, am cu Borcea. El face toate nenorocirile. Cernat (n.r. presedintele Comisiei de Disciplina) e omul lui si face ce vrea el. Sunt toti ai vostri, militieni", a acuzat Becali, care in final a amenintat: "Degeaba faceti toate astea. Eu o sa ma ocup sa nu ia Dinamo campionatul. O sa va vada Dumnezeu pentru ce faceti".

Becali si-a continuat acuzatiile la adresa presedintelui FRF, Mircea Sandu, pe care il considera vinovat pentru modul in care Comisiile judeca. "Aici e vinovat si Mircea Sandu. Am discutat de atatea ori despre schimbarea Comisiilor. Justitia in fotbal inseamna arbitrii si Comisiile", a spus finantatorul Stelei, potrivit NewsIn.

Gigi Becali nu se afla la prima amenintare de acest gen la adresa lui Dinamo. El a mai declarat saptamana trecuta ca in situatia in care meciul Unirea Urziceni-Steaua, din ultima etapa, va decide campioana, va introduce in teren juniorii echipei, pentru a ajuta formatia ialomiteana sa o devanseze pe rivala din Stefan cel Mare.

Fundasul lui Dinamo Gabriel Tamas a primit o etapa de suspendare dupa ce a fost eliminat in meciul cu CFR Cluj si va sta doar cu Otelul Galati, urmand sa fie apt pentru derby-ul cu Steaua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.