Sport 5 Mai 2009 16:21
Tehnicianul formatiei Steaua, Marius Lacatus, a declarat ca speculatiile legate de meciul de la Buzau sunt lipsite de sens si a adaugat ca vrea sa faca uitat egalul din tur, pe care il considera un accident.
"Pentru meciul cu Gloria Buzau nu am emotii mai mari decat la alte meciuri din campionat. Sper ca jucatorii sa demonstreze faptul ca remiza din tur a fost un accident pe teren si sa castige fara probleme partida de la Buzau. Nu comentez aceste speculatii referitoare la prietenia finantatorilor celor doua echipe. Avand in vedere insa faptul ca Buzaul ne-a luat destule puncte, atat anul trecut, cat si anul acesta, nu cred ca se poate pune problema de ceva necurat", a spus Marius Lacatus, potrivit NewsIn.

Tehnicianul a fost de parere ca meciul cu Otelul, din etapa precedenta, a aratat valoarea jucatorilor sai: "Dupa victoria contra Otelului, atmosfera in interiorul echipei este una foarte buna. Asa cum am considerat si am declarat tot timpul, am un lot de jucatori valorosi".

Lacatus nu considera ca echipa sa ar putea fi afectata de oboseala acumulata din cauza programului de meciuri: "Programul este acelasi si pentru noi, si pentru Dinamo. Important este sa nu avem parte de accidentati si de suspendati la ora meciului cu Dinamo. Era acelasi lucru, indiferent ca se juca vineri, sambata sau duminica. Avem acelasi numar de zile pentru recuperare, atat noi, cat si Dinamo".

Lacatus nu a dorit sa raspunda atunci cand a fost intrebat daca Gigi Becali l-a felicitat dupa jocul cu Otelul. In incheiere, tehnicianul a dezvaluit ce ii lipseste la Steaua: "Vreo zece puncte, atat".

Steaua va intalni formatia Gloria Buzau, marti, in deplasare, de la ora 21:00, intr-un meci din etapa a 29-a.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.