Sport 5 Mai 2009 14:59
Meciurile din mansele secunde ale semifinalelor Ligii Campionilor vor fi conduse de brigazi din Italia si Norvegia, informeaza site-ul oficial al competitiei.
Meciul Arsenal-Manchester United va avea loc marti, 5 mai, de la ora 21:45. In tur, Manchester a invins cu 1-0.

Partida va fi condusa de o brigada din Italia, cu Roberto Rosetti la centru, asistat de Paolo Calcagno si Stefano Ayroldi. Arbitrul de rezerva este Nicola Rizzoli, iar delegat UEFA a fost desemnat belgianul Roland Tis, in timp ce scotianul Hugh Dallas este observator pentru arbitri.

Intalnirea dintre Chelsea si FC Barcelona se va disputa miercuri, 6 mai, la ora 21:45, ora Romaniei. In tur, cele doua formatii au terminat la egalitate, scor 0-0.

Norvegianul Tom Henning Ovrebo va fi arbitru de centru, asistat de Geir Age Holen si Dag-Roger Nebben. Rezerva va fi tot un norvegian, Brage Sandmoen, delegat UEFA este letonianul Janis Mezeckis, iar observator pentru arbitri a fost desemnat elvetianul Francesco Bianchi.

Finala Ligii Campionilor va avea loc la 27 mai, pe Stadio Olimpico din Roma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.